Skate i LA

LA är en riktig skate-stad och det finns flera häftiga parker dit du kan ta med din bräda och få en riktigt härlig åktur. Ett exempel är Venice Skatepark som är en stor favorit bland invånarna i staden. Här listar vi några av de absolut bästa platserna.

Venice Skatepark

Venice Skatepark, detta är parken som både drar till sig skateboardåkarna själva och en stor publik. Denna park som öppnade redan 2009 har allt du kan önska dig av en riktigt häftig skateboardpark. Faktum är att hela detta område är ett riktigt mecka när det kommer till skateboarding. Detta är ett absolut måste för alla stora skatefans som är på besök i staden.

Boardwalk Skate and Surf

Boardwalk Skate and Surf är en annan skatepark som finns i L.A. Den här parken är omringad av en vacker natur, precis som hela L.A är. Det här är en av de populäraste parkerna som drar både proffsåkare som nybörjare. Det är inte bara åkarna själva som drar sig hit, det kommer även en stor publik som vill njuta både av åkning och naturen.

Culver City Skatepark

Culver City Skatepark är en park som liknar Venice Park, men är lite mindre till storleken. Letar du efter en lite lugnare och mindre park kan vi verkligen rekommendera denna. Här behöver du inte heller trängas med proffsen utan kan ta det lugnt och i din egen takt. Även denna park är omringad av fina omgivningar som är värda ett besök de också.L.A är verkligen en stad för alla skejtare. Med dess utmanande parker och vackra omgivningar kommer du samla på dig minnen för livet. Välj själv om du vill gå till någon av de större och livligare parkerna eller en av de lite mindre med lugnare tempo. Eller varför inte testa på båda två och få det bästa av två världar? Valet är ditt!